Χημεία, πειράματα χημείας, εκπαιδευτικό υλικό & θέματα εξετάσεων χημείας

www.chemview.gr     Ο ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

 

Αγαπητοί κύριοι

Το  chemview.gr  (ΧΗΜΕΙΟΡΑΜΑ)  είναι   ιστότοπος, με βασικό αντικείμενο την ΧΗΜΕΙΑ. (Εφαρμογές , πειράματα, σχολική χημεία, χημεία και περιβάλλον, αναφορές σε σχετικά βιβλία, άρθρα, εισηγήσεις, επιστημονικά νέα, διαδραστικές ασκήσεις  κλπ). Με το  πλούσιο και επιλεγμένο υλικό του , την καθημερινή ενημέρωση και την αισθητική των σελίδων του έχει  πετύχει να είναι το πρώτο site σε επισκεψιμότητα  στο αντικείμενο του. (Διαπιστώστε το δίνοντας  σε μια μηχανή αναζήτησης λέξεις σχετικές με χημεία και το chemview θα εμφανισθεί μέσα στα 5 πρώτα αποτελέσματα κάθε φορά).  Οι επισκέπτες του chemview είναι κυρίως εκπαιδευτικοί, χημικοί, μαθητές, φοιτητές, αλλά και άνθρωποι με ενδιαφέροντα σχετικά με τις εφαρμογές των επιστημών στη ζωή μας, κυρίως από Ελλάδα όπως φαίνεται και στον   πίνακα  που επισυνάπτουμε με στοιχεία από την  google analytics.

Αν έχετε  φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο, εταιρεία εποπτικών ειδών, εκδοτικό οίκο, βιβλιοπωλείο, ή οποιαδήποτε εταιρεία - επιχείρηση με αντικείμενο την εκπαίδευση, ή την Χημεία, διαφημιστείτε  στο chemview.gr και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές για όλο το 2013.   Εξασφαλίστε  αποτελεσματική διαφήμιση , με την προβολή  σας  σε ένα ιστοχώρο ποιοτικό και σταθερά ανερχόμενο.

 

Οι επιλογές ενοικίασης διαφημιστικού χώρου σε μεγέθη και τιμές

 

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ:

1. Banner (λογότυπο) 470x60 pixels στο  κεντρικό μέρος της ιστοσελίδας (δεξιά ή   αριστερά  κάτω από το κεντρικό θέμα και   το ελιξίριο της ημέρας)

Τιμή 20 ευρώ ανά μήνα/

 200 ευρώ ανά έτος

2Α. Βαnners 300Χ90  στο κεντρικό,  ή 2Β. 300Χ190 pixels  στο δεξιό τμήμα της πρώτης   σελίδας.

Τιμή 20 ευρώ ανά μήνα/

 200 ευρώ ανά έτος

3Α. Banner (λογότυπο) 470x60 pixels στο  κεντρικό μέρος της ιστοσελίδας (δεξιά ή   αριστερά  κάτω από «χημειο-blog-άρουμε» και το «πλίνθοι και κέραμοι».

3Β. Banner (λογότυπο) 300x90 pixels στο  κεντρικό μέρος της ιστοσελίδας (δεξιά ή   αριστερά  κάτω από «χημειο-blog-άρουμε» «web-tv»και το «πλίνθοι και κέραμοι».

 

Τιμή 15 ευρώ ανά μήνα/

150 ευρώ ανά έτος

4. Banner (λογότυπο) 300x90 pixels στο  δεξιό μέρος της  ιστοσελίδας κάτω από κάθε κατηγορία  .

Banner (λογότυπο) 620x100 pixels στο  δεξιό μέρος της  ιστοσελίδας κάτω από το περιεχόμενο

Τιμή 10 ευρώ ανά μήνα/ 100 ευρώ   ανά έτος

5. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα έμμεσης διαφήμισης της επιχείρησής σας μέσω ΧΟΡΗΓΙΑΣ του site. Κόστος για ετήσια προβολή χορηγού  (με λογότυπο της επιχείρησης) 350 euro.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.chemview.gr) και επικοινωνήστε μαζί μας για συνεργασία μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο «διαφημιστείτε», ή τηλεφωνικά στο 6982070427,  ή στέλνοντας μας e-mail  στη διεύθυνση  sales@chemview.gr , ή tzianleo@gmail.com .

 

Με εκτίμηση, Τζιανουδάκης  Λ.  Γεώργιος , υπεύθυνος σχεδιασμού και διαφημίσεων του ιστοχώρου.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ
GOOGLE ANALYTICS

 

 

 

Διαφημιστείτε

Υπολογίστε 3 συν 2.
 


Για μαθητές ,σπουδαστές
χομπίστες & "ψώνια" με τη χημεία
Μισώ τη Χημεία
Υπάρχει εδώ τίποτα ενδιαφέρον ?
Βοηθώντας το έργο ...
του Εκπαιδευτικού